dimecres, 13 d’agost del 2014

Inauguració Tastets 2014



Teníem un repte i pensem que l’hem superat. L’esperit dels Tastets va ser més viu que mai en un acte que va tenir dos protagonistes brillants: el grup d’animació Solitari&Cia i el cuiner Josep Cirera.

El Fidel, el Joan i la Júlia són Solitari & Cia, un grup d’animació cultural i de teatre amb vocació d’entreteniment. Especialitzats en espectacle de clown, tant poden organitzar una obra damunt d’un escenari com animar la inauguració dels Tastets 2014, amb un espectacle creat especialment per a l’ocasió. El show va començar el dissabte 9 d’agost a mig matí, amb un pregó pels carrers del poble que es va allargar fins a les sis de la tarda. Així ens asseguràvem que tot el poble s’assabentés que a les 7 de la tarda s’inaugurava la segona edició dels Tastets d’Art al Montsec, en el mateix espai que l’any passat.


Després d’una primera visita a l’exposició, els assistents van ser conduïts a l’espai de la sala, on el Josep Cirera ens va presentar una mostra de pastisseria i rebosteria. El Josep, natural de Vilanova de Meià, dirigeix els fogons de Casa Cirera, casa de poble compartida situada al peu del Montsec, a Vilanova. De la seva mà vam poder degustar pastissos de formatge i de xocolata, ametlles garapinyades, mini-magdalenes, i l’èxit de la tarda: una mousse de formatge amb melmelada de fruits vermells que és una meravella. 


Mentre ens llepàvem els dits amb aquestes delícies, acompanyades d’un còctel de cava fresquet, els Solitari&Cia ens presentaven els divuit artistes que aquest any exposen a la segona edició dels Tastets. Ceràmica, pintura, dibuix, joieria artística, fotografia, forja, infografia, punta al coixí, teixits artístics, i la gran novetat d’aquest any: literatura. Textos de cinc artistes que ens han emocionat, i que us estan esperant al Palco de la Sala del Sindicat fins al 23 d’agost.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada